A nyitrai Nábytok a bývanie kiállítás lehetőséget biztosít a látogatók számára, hogy személyesen is megismerkedjenek a kiállító vállaltok képviselőivel, csapataival, illetve a különféle termékeket is módjukban áll közelebbről megtekinteni, részletesebben megismerni azok tulajdonságait. Nem elhanyagolható, hogy a kiállítás ideje alatt az egyes vállalatok különböző akciókkal, kiállítási kedvezményekkel, különféle meglepetésekkel várják az érdeklődőket. Nincs ez másképp a Deltako-nál sem, akik megújult standdal, új látványvilággal, legújabb termékükkel és figyelemfelkeltő akciókkal várják látogatóikat.

És mégis mi lehet ez az új termék? A nyitrai Nábytok a bývanie kiállításon minden kiderül, amikor is lerántják a leplet az új mérnöki műtárgyról. Az viszont elöljáróban elmondható, hogy a világon egyedülálló ’Smart Smoke System’ technológiával ellátott hajlított üveggel rendelkező, keret nélküli kandalló előreláthatólag nagy érdeklődést fog kelteni a nagyérdemű közt.

Amennyiben arra járnak, éljenek a lehetőséggel, hogy közelebbről megismerkedjenek a Deltako termékcsalád legújabb generációjának képviselőjével. Kellemes időtöltést kívánunk minden kedves résztvevőnek.