Deltako s.r.o.

Deltako – Kandalló és kályha a professzionalistáktól

A Deltako kandalló építő és forgalmazó cég 1992 – ben kezdte meg működését a Szlovák ill. Cseh piacon. Későbbiekben, hogy a növekvő piaci igényeknek eleget tehessen 2 cég összeolvadásával megalakult a Deltako s.r.o., melynek fő tevékenysége a kandallók és kályhák forgalmazása, valamint egyedi kandalló tűzterek gyártása és kivitelezése. Így képesek vagyunk eleget tenni a legkülönlegesebb igényeknek is.

Fontosnak tartjuk a sportot és a felnövekvő ifjúság támogatását. Ezért Magyarországon Görbicz Anitának a világ legjobb kézilabdázójának a sikerét támogatjuk.

Szlovákiában az első ligás FC Spartak Trnava partnerei vagyunk.

Nemzetközi versenyen első helyezést értünk el a legszebb kandalló kategóriában. A versenyzők az egész EU-ból és Oroszországból érkeztek.

Szlovákiai versenyen második helyezést értünk el a legszebb kandalló kategóriában.

Küldetésünk

Számunkra a legfontosabb az elvégzett munka magas minőségén túl a vevőink hosszú távú elégedettsége, így kandallóinkat kizárólag magasan képzett, tapasztalt profi kandallóépítők építik. Annak érdekében, hogy az Ön otthonát évtizedeken keresztül meleggel töltsük meg és meghitt hangulattal varázsoljuk el az év bármelyik pillanatában, munkánk során kizárólag a legjobb európai és Japán gyártók termékeit alkalmazzuk.

Minőségi kandallók Budapest közvetlenül a gyártótól
Minőségi kandallók Budapest közvetlenül a gyártótól

A Deltako csapata biztosítja Ügyfelei számára a legmagasabb minőség és kényelem elegyét a környezettudatosság fontosságát szem előtt tartva.

A legmagasabb követelményeknek való megfelelés érdekében megalkottuk a Smart Smoke System technológiával ellátott tűzteret, melyet egyedi dizájnnal ötvöztünk Ügyfeleink hosszú távú elégedettsége érdekében.

Megvalósítottuk a megvalósíthatatlant, tegye próbára!

DELTAKO – THE FIRE OF DESIRE

Mgr. Gabriel Kuczman | CEO

Minőségi kandallók Budapest közvetlenül a gyártótól

A Deltako tűzterek elegáns és magas minőségű termékek, melyek egyedivé varázsolják otthonát.

Tervezőként tisztában vagyunk vele, hogy a vevői igények eltérőek, és időnként nehéz megfelelni minden követelménynek, de biztosak vagyunk benne, hogy ezen tűzterekkel az életre szóló elégedettség garantált. A Deltako csapata azon dolgozik, hogy közelebb hozza Önökhöz a természet szépségét.

Mindamellett, hogy ötvözik a magas minőséget az egyedi stílussal elengedhetetlen számukra a környezettudatosság figyelembevétele.

ENNÉLFOGVA MINDEN ÜGYFELEMNEK A DELTAKO KANDALLÓKAT AJÁNLOM.

Zsolt Barakovics & McNeill Bethlen Berta – Tervezők

Minőségi kandallók Budapest közvetlenül a gyártótól

Video prezentáció

Bemutatóterem

Látogasson el kandalló bemutatótermünkbe (Holanovo 24, 947 01 Hurbanovo-časť Holanovo). Várjuk a sikeres együttműködés érdekében!

Kérje árajánlatunkat még ma!

Five star series – új katalógusunk

Töltse le új katalógusunkat PDF formátumban! Figyelem: a letöltés lassú internetkapcsolat mellett tovább is tarthat.
Letöltés
Minőségi kandallók Budapest közvetlenül a gyártótól